Cuma, Mayıs 12, 2017

VERİMLİLİK ÖDÜL TÖRENİ 2017

VERİMLİLİK ÖDÜL TÖRENİ 2017


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Genel Müdürülüğü ve KalDer Ankara iş birliğiyle "2017 Verimlilik Haftası" kapsamında, "Kamu Hizmetlerinin Sunumunda Kalite ve Verimlilik" temalı panel düzenlendi.
2017 Verimlilik Haftası açılış töreni Ankara Green Park Otel’de gerçekleştirildi. TöreneBilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün yanı sıra Konya Milletvekili Dr. Hüsniye Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 





Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı 

Prof. Dr.Ersan Aslan, 1’inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanı Tümg. Göksel Kâhya, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Faik Yavuz, Verimlilik Genel Müdürü Anıl Yılmaz çeşitli   kamu kurumlarının yöneticileri, 2017 Verimlilik Proje Ödülü kazanan firmaların temsilcileri ve öğrenciler katıldı.
Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürü İsa Apaydın ve Türk Akreditasyon Kurumu Genel Sekreteri İbrahim Çetin'in Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığından Halil İbrahim Kayral’ın katıldığı panelde kamu hizmetlerinde kalite ve verimin artırılabilmesi için çözüm önerileri ele alındı.