Pazar, Aralık 11, 2016

10.TRAVELTURKEY’den SAĞLIK TURİZMİ İZMİR de YÜKSELİŞE GEÇTİ

10.TRAVELTURKEY’den SAĞLIK TURİZMİ İZMİR de YÜKSELİŞE GEÇTİ
İzmir Sağlık Turizmi Derneği

İzmir Valiliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Sağlık Turizm Derneği misafirperverliğiyle, TURSAB ve İZFAŞ organizasyonu ve Sağlık Turizmine Emek veren  STK temsilcilerinin üstün gayretleriyle Sağlık Turizmi ''İzmir İçin Yükseliş Evresinde'' ilerlemektedir. 

Şehrin kültürel yapısının yüksek seviyede olması, üretkenlik ve hizmet sektörünün alt yapısının olması artı ''+'' faktör iken,''-'' faktör olan hava yolculuğuna uygun alt yapıya hazırlanması gerekmektedir.
Dr Kemal Aydın ve Moderatör Yunus Gürkan, Betül Serpil AYKAM 

İzmir gerek Devlet Hastaneleri ve gerekse Özel  Sektör Hastaneleri hizmet kalitesiyle şehir olarak donanımlıdır. Bilim ve eğitime açık kültürel seviyesiyle Sağlık Turizminde İstanbul ve Antalya dan sonraki sırasında belki başı çekebilecek hırs ve azme sahip gönüllü ekibiyle de göz doldurmaktadır.


Sağlık Bakanlığı Sağlık Turizm Daire Başkanı
Mehmet Ali Aydın ve Serpil Betül AYKAM
Babamın memuriyeti dolayısıyla ilkokulda İzmir yaşadığım süre ve bu zamanki haliyle ilmen ve fikren kendini geliştirmesi takdir edilmelidir. Devletimizin ve özel sektörümüzün şehrin yapısında yapacağı yatırım ve donanımla İstanbul dan sonra dünya sıralamasına girebilecek ilimizdir.

''Bir elin nesi var, iki elin sesi var'' atasözümüzle ''Yolun açık olsun İzmir'' derken ''Yol açanın Yolu da açılır'' diyerek el birliği ile üretmeye devam ediyoruz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder